Om oss

Med långsiktighet, god kundservice och support finns vi till för våra kunder.

Din partner för installation och service i känsliga IT-miljöer

Dataklimat arbetar med installation och service i datorhallar, serverhallar och andra känsliga IT-miljöer, med fokus på energieffektiva lösningar för kraftförsörjning, klimat och driftlarm. Vår ambition är att genom ett personligt bemötande, teknisk kompetens och stor branschkännedom – skapa trygga och säkra anläggningar som håller över tid.

Företaget startades 2013 och har sedan dess växt framgångsrikt – tillsammans med våra medarbetare, kunder, underentreprenörer, leverantörer och samarbetspartners. Vi verkar i en bransch som är i ständig förändring. Teknisk utveckling och digitaliseringens framfart gör att gamla lösningar hela tiden byts ut mot snabbare, effektivare och mer hållbara alternativ. På Dataklimat följer vi utvecklingen med stort engagemang, då vår drivkraft och fokus alltid är att erbjuda rätt lösning utifrån kundens behov och förutsättningar.

Flera år av yrkesstolthet

Vi som jobbar på Dataklimat har följt utvecklingen och har många års erfarenhet som installatörer, servicetekniker, projektledare, designer och konsulter inom kraftförsörjning och klimat. Vi har vana från att arbeta med högkvalitativa produkter från olika tillverkare, där vi regelbundet vidareutbildar och certifierar våra medarbetare inom de senaste produkterna.

Vårt mål är att vara den flexibla, trygga och serviceinriktade aktören, som alltid ger ett personligt bemötande och anpassar lösningarna efter våra kunders behov och förutsättningar. För att skapa säkra anläggningar, idag och imorgon.

© Dataklimat i Sverige AB, Org.nr 556941-7131